Често задавани въпроси

В случай, че не намерите отговор на Вашия въпрос тук или имате нужда от допълнителна информация се свържете с нас на е-mail: paneladmin@marketlinks.bg

Какво представлява панелът на Маркет Линкс?

Панелът на Маркет Линкс е он-лайн платформа, която позволява на всички нейни регистрирани членове, да участват в он-лайн маркетинкови изследвания. Това е модерен, лесен и заинтригуващ начин да дадете Вашето мнение по различни теми, за различни услуги и марки, които са част от ежедневието ни. За отделенето от вас време, за участието ви в нашите проучвания, получавате точки, които могат да бъдат обменени в пари.

Как мога да стана член на панела на Маркет Линкс?

За да бъдете пълноправен член на нашия панел, вие трябва да се присъедините към нашата виртуална общност като се регистрирате /да може да се кликне върху думата регистрация, която да те изпрати към регистрационната форма/. Самата регистрация е изключително лесна и бърза. Членството ви в нашия панел е безплатно.

Има ли такса за членство?

Няма такса за присъединяване към виртуалната общност на Маркет Линкс. Членството ви е напълно доброволно и безплатно.

Защо Ви е необходима моята лична информация?

Ние използваме Вашата лична информация за връзка с Вас, да определим дали сте подходящ/а за проучванията и да получим пълна статистическа информация на участниците в он-лайн проучванията. Вашата лична информация ще бъде използвана съобразно тази „конфиденциалност“.

Какво получавам в замяна на моето участие?

За всяко ЗАВЪРШЕНО проучване получавате тoчки като 10 Точки = 1 лев. Когато съберете 500 Точки получавате право да ги обмените за паричния им еквивалент - 50 лева. Броят на точките може да е различен за всеки въпросник в зависимост от неговата сложност, дължина и време, необходимо за попълването му.

Как мога да променя информацията в профила си?

Ако настъпят промени в личната Ви информация - име, адрес, телефон, e-mail адрес, както и демографска информация промените се извършват в профила Ви. Ние ще регистрираме промените в базата данни.

Какво да направя, ако си забравя паролата?

Под формата за вход в панела на Маркет Линкс, има поле – „забравена парола“. Влизайки в него, посочете е-мейл адрес, с който сте се регистрирали и ние ще ви изпратим нова парола. След като влезете в акаунта си, може да смените получената от нас парола, с такава, каквато желаете.

Кой е подходящ за член на панела?

Право на членство се предоставя на лица на възраст над 18 години или на непълнолетни лица над 14 години, които имат позволението на родителите си да открият и поддържат он-лайн акаунт.

Какво да направя, за да прекратя членството си?

Ако по някаква причина не желаете да сте повече член на панела на Маркет Линкс и не желаете да участвате в нашите проучвания, моля пишете ни на paneladmin@marketlinks.bg и вашите лични данни ще бъдат премахната от базата ни.

Участие в он-лайн проучвания

Колко често ще получавам покани за проучвания?

Броят на поканите за участия в нашите проучвания, зависят основно от демографската характеристика на извадката, както и вашите интереси, хобита, предпочитания, позлвани услуги и т.н. Попълвайте допълнителните въпросници, които ви изпращаме, за да имаме по-пълна информация за вас, което е пряко свързано с броя на поканите за участия, които ще получите.

Мога ли да откажа участие в определено проучване?

Участието в нашите проучвания е напълно доброволно и имате пълното право да не участвате, в такова, чиято тема не ви допада, нямате време или някаква друга причина. Разбира се, надяваме се, че това ще се случва рядко, тъй като вашето мнение е изключително важно за нас.

Колко време отнема едно он-лайн проучване?

В началото на вдяко проучване, ще ви съобщаваме, приблизително с каква дължина е то, вие сами решете дали може да го отделите.

Точки

Какво представляват Точките, които събирам?

При всяка завършена от вас он-лайн анкета, получавате точки, с които ние компенсираме отделеното от вас време. В началото на всяко проучване е посочено, както времето, което трябва да отделите, така и точките, които ще получите.

Каква е стойността на Toчките?

10 Точки = 1 лев.

Колко точки трябва да събера, за да мога да ги обменя за пари?

Когато съберете 500 Точки получавате право да ги обмените за паричния им еквивалент - 50 лева.

Как да обменя натрупаните точки за пари?

При достигане на 500 точки, равняващи се на 50 лв., вие може да заявите вашата награда по следните начини: 1) Електронен ваучер за покупка на продукти или услуги от Емаг.

Защита на информация

Как се използва личната ми информация?

Предоставанета от вас лична информация, използваме единствено, за да можем да ви изпратим наградите за проучванията, в които сте участвали.

За какво се използва събраната от проучванията информация?

Информацията от маркетинговите и социални проучвания, в които взимате участие подпомага подобряването на предлаганите на пазара продукти и публични услуги. Ние гарантираме конфиденциалността на Вашето мнение. Отговорите от всяко проучване се обработват съвкупно с тези на другите участници.