Общи условия за използване на http://online.marketlinks.bg

Условията дадени тук, представляват споразумение между Маркет ЛИНКС и всички доброволно регистрирали се участници (панелисти) в нашия панел. Използвайки или имайки достъп до нашия сайт, вие се съгласявате с тези разпоредби. Ако не сте съгласни с тях, вие може да не използвате или да не влизате в панела.

Маркет ЛИНКС дава възможност на всички регистрирали се, да участват в онлайн проучвания, като Вашето участие е напълно доброволно. На посочения от Вас имейл, получавате покани за участие, а в случай, че не желаете да ги получавате, може да деактивирате профила си в нашата платформа.

За да станете активен панелист, вие трябва да се регистрирате и да създадете потребителско име и парола. При регистрацията, доброволно предоставяте валидни данни за контакт: име, пол, дата на раждане, имейл, адрес, телефон. Вашата лична информация ще бъде запазена, докато е активен профилът ви. Може да коригирате информацията във вашия профил по всяко време, както и да деактивирате вашия профил и така, участието ви в панела ще бъде прекратено. Точките, които имате натрупани към момента на деактивиране, автоматично биват загубени.

Ваша отговорност е да не споделяте паролата си на трети лица. Ако случайно забравите паролата си, то може по лесен начин да я възстановите, следвайки инструкциите в полето за регистрация.

При регистрация, Вие започвате да трупате точки. За всяка завършена от Вас анкета, Вие получавате определен брой точки. Точките са упоменати както в началото на проучването, така и в неговия край, след което Вашата сметка се захранва автоматично. При достигане на 500 точки, равняващи се на 50 лв., вие може да заявите вашата награда по следните начини:

1)   Получаване на ваучер, с левовата равностойност на 50 лв.

2)   Пощенски запис за сумата

3)   Електронен ваучер за покупка на продукти или услуги от нашите партньори.

Цялото съдържание на тази интернет страница, текст, видео, илюстрации, аудио, визия, лого и други материали са интелектуална собственост на Маркет ЛИНКС ООД.

Повече информация или отговори на въпроси относно нашата страница и услугите, предлагани от Маркет ЛИНКС, може да получите на вашия имейл.

При други въпроси, винаги можете да се свържете с нас на paneladmin@marketlinks.bg